image description

Om os

Den eksterne marketingafdeling

Outsourcing af marketingorganisationen, eller dele af den, er en ny måde at tænke marketing. En effektiv genvej til at etablere eller fuldende sin marketingfunktion for opnåelse af absolut fleksibilitet, bedre udnyttelse af ressourcer, og knivskarp fokus på egne kernekompetencer.

Konceptet er enkelt
Skabt til den moderne leder med ansvar for salg, marketing eller kommunikation. Vi fungerer som din eksterne marketingafdeling, der altid er tilpasset den kapacitet og de kompetencer du har brug for. Du kan placere hele din markedsføring hos os, eller bruge os som et stærkt supplement til den interne marketingfunktion.

Filosofien er klar
Du slipper for at binde store faste omkostninger, men har alligevel en komplet marketingafdeling til rådighed, klar i beredskab. Motiverede og dedikerede marketingmedarbejdere på flere niveauer, og en bred vifte af markedets dygtigste specialister til udførende discipliner. Ressourcer du kun betaler for, når der trækkes på dem.

Samarbejdsformen, der er en videreudvikling af traditionel outsourcing, er ideel til ambitiøse vækstvirksomheder, som ønsker at give sig selv en markant konkurrencefordel.

Læs mere om konceptet

Kontakt os på info@marketingpartner.dk. Download MarketingPartner profilfolder. Læs et udsnit af vores referencer. Følg os på LinkedIN. Få tilbud på marketing på timebasis med fx en basis aftale. Ring på 70 20 55 63.

Download vores profilbrochure her

Din kollega har brug en en hjælpende hånd eller inspiration til årets juleaktiviteter. 

Hjælp her

CMS by SiteLoom