image description

Nyt

NYHED: Reference, Kemp & Lauritzen

"Vi oplever MarketingPartner som en yderst professionel og innovativ samarbejdspartner, der tilbyder en utrolig fleksibilitet og et bredt udbud af kompetencer".

NYHED: Videoproduktion af kundecase

Suppler jeres eksisterende præsentationsmateriale med en video - fx en mindre film på max 2 min., som kan lægges på Youtube, jeres website eller lign.


NYHED: Aktivitetsplan 2015

Aktivitetsplan for året. Har du brug for at få input eller sparing til jeres aktivitetsplan så kontakt os på info@marketingpartner.dk.


NYHED: Nem kontakt, god projektledelse og fine resultater

”Jeg har overvejet, om det vil kunne betale sig at fastansætte en intern marketingmedarbejder. Men jeg er nået frem til den konklusion, at så ville jeg gå glip af mange ting. Bl.a. værdifuld rådgivning og adgang til mange forskellige typer marketingprofiler på forskellige niveauer".

NYHED: Marketing på timebasis

Mangler du en marketingmedarbejder på timebasis? Du får en fleksibel og variabel omkostning og samtidig en hel marketingfunktion i beredskab.

NYHED: Kontaktdirektør og ejer Camilla Frommelt fortsætter i MarketingPartner

MarketingPartner er en fortsættelse af External Marketing, som blev etableret i 2005, og har base i Symbion huset på Østerbro. Pr. 1.7 2011 udskilles MarketingPartner i eget regi under Camilla Frommelt.

CMS by SiteLoom