image description

KONCEPT

Den eksterne marketingafdeling

Der er klare fordele ved at fastansætte medarbejdere, og etablere sin egen interne marketingfunktion. Men alle erfarne ledere kender også til ulemperne. På samme vis er der indlysende fordele og ulemper ved at hyre eksterne konsulenter og bureauer.

Få adgang til en hel marketingafdeling med ét samarbejde
I et samarbejde med os får du i marketingfunktionen tilknyttet et fast team, der fungerer som dine "ansatte". Dedikerede marketingmedarbejdere der arbejder for dig, kender dine udfordringer og værdier, og er med til at trække mod dine mål og visioner. Du får en ekstern marketingafdeling med yderst fleksibel kapacitet og let adgang til mange spidskompetencer. Du sparer ledertid til medarbejderpleje og -udvikling, og fjerner de faste omkostninger.

For nogen er outsourcing en ledelsesfilosofi og et strategisk valg om hvordan virksomheden skal opbygges og drives. For andre drejer det sig om at sikre nytænkning og fremdrift. Andre igen bruger outsourcing som et praktisk og effektivt middel til at få løst konkrete opgaver, når egne ressourcer ikke slår til.
Uanset hvilken kategori du tilhører, vil konceptet med en tilknyttet ekstern marketingafdeling og vores særlige samarbejdsform tilføre handlekraft og dynamik, og med dygtighed, professionalisme og forretningsforståelse, være en betydende faktor i at styrke din virksomheds markedsposition og øge dens markedsværdi.

Læs mere under Fordele ved et alternativ til en fastansættelse

SPECIALER

Udvid dit beredskab med et af vores SPECIALER.

AD´ER OG IDEMAGER I DESIGNER I FOTOGRAF I JOURNALIST I KORREKTURLÆSER I MULTI- MEDIEDESIGNER I MARKETINGASSISTENT I MARKETINGCHEF I MØDEBOOKER IT I MARKETINGKOORDINATOR I OVERSÆTTER I PROGRAMMØR I PROJEKTLEDER I RENTEGNER I RÅDGIVER I TEKSTFORFATTER I + FLERE

image description

DEN KOMPLETTE MARKETINGFUNKTION

Til virksomheder og organisationer uden intern marketingfunktion

CMS by SiteLoom