image description

Rådgivning

Strategisk kompetence

Valg af de rette strategier kan ikke læres ved læsning, men kræver masser af erfaring og viden om involverede faktorer og deres virkninger. Det er et must at have god forretningsforståelse, og stor viden om menneskers adfærd. Hvor taktisk tænkning ofte tager den direkte vej til målet, skal strategiske vurderinger kunne tage omveje - et skridt tilbage og to skridt frem.

MarketingPartner er dygtig til at drive vision til handling. Vi har teorien i orden, og indblik i casebaserede erfaringer der kan læres af og benchmarkes mod. Desuden evner vi at balancere mellem strategier og operationelle tiltag, så strategierne gennemsyrer alle aktiviteter og produktioner.

Mangler du langsigtede strategier for dit salg og din markedsføring, og ønsker metoder til at komme frem til dem?

Har du allerede en god fornemmelse for hvordan målene skal nås, men behøver assistance til at få det formuleret og struktureret, så du får et stærkt gelænder til det daglige ledelsesarbejde?

Har du strategierne på plads, men ønsker tiltag for intern accept og forståelse så organisationen understøtter dine tanker og trækker i samme retning?

Eller ønsker du at udfordre dine nuværende strategier og få inspiration til evt. justeringer?

Kontakt da MarketingPartner!

CMS by SiteLoom