Telemarketing/mødebooking

LEADGENERERING, MØDEBOOKING, DATABASEOPDATERING M.M.

Telemarketing, inklusiv mødebooking, er en effektiv markedsføringsaktivitet, men kan være utroligt ressourcekrævende. For at spare tid og opnå gode resultater kan det derfor ofte betale sig at bruge professionelle telemarketingfolk og simpelthen outsource opgaven.

Opnå succesfulde telemarketingresultater

Hos MarketingPartner ved vi hvilke tiltag, der skal til for, at telemarketingindsatsen medfører succesfulde resultater. Med baggrund i vores brede erfaring rådgiver vi dig, når målgruppe og mål skal klarlægges. Vi udarbejder teleguide, udfører opkaldene professionelt, fører logbog over kontakten og giver løbende briefing om resultaterne.

Du kan fokusere på salget, vi ordner mødebookingen

Når vi ringer for at booke kundemøder for din virksomhed, sørger vi for at give dine sælgere relevant information forud for et kundemøde. Sælgere kan derfor fokusere på selve mødet frem for mødebookingen.

Fortæl os hvad du har brug for

Uanset om du har brug for kundeanalyser eller markedsanalyser mhp. leadgenerering, markedsscreening og pipelineopbygning eller om du har produkter, ydelser og budskaber, som du gerne vil synliggøre på markedet – via telemarketing – så kan vi tage os af det.

Og som et supplement til den telefoniske kontakt tilbyder vi også direct marketing fx nyhedsbreve. Vi kan tage os af alle faserne og kender reglerne inden for permission marketing.

________________________________________________________________________________

Gratis uforpligtende tilbud

Få et tilbud på mødebooking. Lad os finde den rigtige løsning til dig. Kontakt os på 70 20 55 63.

CMS by SiteLoom