Kundehistorie

Husker I at fortælle de gode historier?

Intet er mere overbevisende end erfaringer. Derfor er de gode kundehistorier guld værd i salgsfasen, PR-arbejdet og internt i organisationen. Kundecases skal ikke bare dokumenterer viden og knowhow om produkter og ydelser, men giver også tryghed for, at din virksomhed er en professionel og kompetent samarbejdspartner. Og desuden kan de være med til at skabe nye behov. Derfor kan de gode kundehistorier ikke fortælles ofte nok!

Få hjælp til vinkling og udarbejdelse af kundecases af journalist eller tekstforfatter

Vi kan hjælpe dig med at spotte og vinkle dine gode historier. Og vi har stor erfaring med rent konkret at udarbejde kundecases. Fx kan vi interviewe de relevante kontaktpersoner, forfatte teksten og koordinere nødvendige godkendelser i din virksomhed og hos dine kunder. Hvis du har brug for en fotograf, så ordner vi også det.

Dine kundehistorier på tryk, i pressen og som film

Når tekst og billeder er på plads, sætter vi dem op i flotte grafiske rammer, så den gode historie understøttes visuelt. Og sammen kan vi se på, om historien kan bruges i andre sammenhænge. Fx som en pressemeddelelse eller til produktion af en kort film. Hør om produktion af manus eller optagelse af kundecases til video, til små YouTube videofilm. På den måde sikrer vi, at dine kundehistorier ikke er velbevarede hemmeligheder, men effektive salgsredskaber, der synliggør din virksomheds kompetencer bredt på markedet. 

_________________________________________________________________________________________________

Hvis du vil vide mere

Kontakt os på 70 20 55 63 for at få input til din næste kundecase. Brug vores erfarne tekstforfattere, journalister og korrekturlæsere til at skrive dine kundehistorier. Læs mere om nyhedsbreve, der kan være en god metode til at distribuere dine kundehistorier.

CMS by SiteLoom